Ne oldu sana Sörloth

Trabzonspor’da G.Birliği maçında penaltı vuruşundan kazandırdığı golle ligdeki gol sayısını 2’ye çıkartan Sörloth, kaçırdığı fırsatlar ile herkesi çıl...

Trabzonspor’da G.Birliği maçında penaltı vuruşundan kazandırdığı golle ligdeki gol sayısını 2’ye çıkartan Sörloth, kaçırdığı fırsatlar ile herkesi çıldırttı. Ekuban’ın yokluğunda gol umudu olan Sörloth özellikle ikinci yarıda 4 net fırsatı değerlendiremezken, kaçan galibiyette önemli rol oynadı. Bordo-mavililer, Sörloth’un gol fırsatlarını cömertçe harcadığı G.Birliği karşısında da kalesini gole kapatamadı. Trabzonspor, G.Birliği maçı ile birlikte şuana kadar ligde ve Avrupa’da oynadığı 8 resmi maçta da gol yerken, kalesinde toplam 11 gol gördü.

16 Eyl 2019 - 10:38 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

ersoy ergul - sörloth i̇leri̇de çok koşup bi̇tki̇n düşüp etki̇si̇z mi̇ kaliyor anlayamadim doğrusu!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Eylül 10:38