N'Doye: Burak ile...

Trabzonspor'un Antalyaspor'u 3-0 yendiği maçta bir gol kaydeden ve iyi bir futbol ortaya koyan Dame N'doye maçın ardından açıklamalarda bulundu. Dame...

Trabzonspor'un Antalyaspor'u 3-0 yendiği maçta bir gol kaydeden ve iyi bir futbol ortaya koyan Dame N'doye maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Dame N'doye şöyle konuştu;

Yeni hocamızla yeni bir başlangıç yapık. Oyuncunun hocaya hocanın da oyuncuya güvenmesi çok önemli. Bunu saha içerisinde de görebiliyorsunuz. Futbol oynuyorsanız iletişim kurmanız gerekir. Futbolda iyi iletişim gereir. Yalnızca Burak ile değil diğer arkadaşlarımla da iyi iletişim kurdum. Benim yerime Hugo da oynasa aynı iletişimi kuruyoruz.

04 Ara 2017 - 22:28 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.