Mustafa Yumlu Trabzonspor'a mı dönüyor?

Süper Lig’de gelecek sezon için kadrosuna takviye yapmak için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, alt yapısından yetiştikten sonra son iki sezondur Akhisarspor forması giyen Mustafa Yumlu’ya teklif götürmeye hazırlanıyor.

Geçen sezon Manisa ekibinde başarılı bir sezon geçiren ve Türkiye Kupası ile Süper Kupa’yı kazanan Mustafa Yumlu, geçen sezonun ilk yarısında geçirdiği sakatlık nedeniyle sezonu kapatmıştı. 31 yaşındaki futbolcu geçen sezon çıktığı 10 maçta 2 gol kaydetmişti.

BONSERVİSİ ELİNDE

Akhisarspor ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde bulunan başarılı stoper ile önümüzdeki hafta görüşmeyi planlayan Trabzonspor’da teknik direktör Ünal Karaman’ın da daha önce Şenol Güneş’in yardımcılığını yaptığı 2010-2011 sezonunda birlikte çalıştığı Mustafa Yumlu‘nun transferine sıcak baktığı belirtildi.

Mustafa Yumlu’nun da bordo-mavili forma altında teknik direktör Ünal Karaman’la çalışmak için fedakarlığa hazır olduğu belirtildi.

Kaynak: Yeni Şafak

13 Haz 2019 - 10:16 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

SELO TS - azmi, kapasitesi, adamliği ve ts ye olan aşki yeter. takima ağabeylik yapar...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Haziran 10:16
02

Fatih M. AŞIKKUTLU - yumlu, akbaş, kadi̇r keleş, caner osmanpaşa, zeki̇ yavru i̇yi̇ çocuklar olabi̇li̇r, i̇yi̇ bi̇rer trabzonsporlu olabi̇li̇rler ama futbolcu kali̇teleri̇ trabzonsporda oynamaya uygun olmadiği gi̇bi̇ yedekte beklemeye bi̇le uygun deği̇ldi̇r o kadar... o yüzden sakin sakin ama sakin...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Haziran 10:16
01

ahmet - yıne basamı donduyoruz bu takımı sabote edenlerden kurtulduk derken tekrar bunları gerı alacaksanız takımn havasını ımasını bozarsınız o zma burakla onurun sucu ne bunlar mustafa zekı onlardan daha haın gazentep dort dot berebere kaldıgımız acı ızleyın ne demek ıstedıgımı anlarsınız

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Haziran 10:16