Musa Çağıran hamlesi

Karadeniz ekibinde transfer çalışmaları teknik direktör Ünal Karaman'ın imza atmasının ardından hız kazandı.

Bordo-mavili kulüp öncelikli olarak genç ve gelecek vadeden isimlere yönelmeyi planlarken, takımda birkaç tecrübeli oyuncu da bulundurmayı amaçlıyor. Bu doğrultuda yönetim Osmanlıspor'da başarılı bir performans ortaya koyan Musa Çağıran'ı kadroya katmayı çok istiyor. Beşiktaş'ın da yakından ilgilendiği 25 yaşındaki orta saha oyuncusu için önümüzdeki günlerde Ankara temsilcisinin kapısını resmen çalacak olan yönetim, para ve takas olmak üzere iki ayrı teklif yapacak. Bu sezon 23 lig maçında 6 gol atan 1.85 boyundaki futbolcu, başkent ekibi ile toplamda 97 karşılaşmada 18 kez rakip fileleri sarstı ve 9 asist yaptı. Musa'nın sözleşmesi 2020'de sona eriyor.

BİR İLKİ YAŞAMIŞTI

Musa Çağıran geçtiğimiz sezon Trabzonspor karşılaşmasında bir ilki başarmıştı. Ligin 29. haftasında uzak mesafeden fileleri sarsan Musa, 2 gol birden atarak Süper Lig kariyerinde bir ilki yaşamıştı. Musa bu sezon 26 maçta fileleri 8 kez sarstı.

04 Haz 2018 - 08:53 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.