Muharrem Usta: "Aldığım yerde bırakacağım"

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, alınan kongre kararıyla ilgili flaş açıklamalar yaptı. 3-1 kazanılan Akhisarspor maçı sonrası çarpıcı açıklamar yap...

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, alınan kongre kararıyla ilgili flaş açıklamalar yaptı. 3-1 kazanılan Akhisarspor maçı sonrası çarpıcı açıklamar yapan Usta, "Başkanlığı aldığım borç seviyesinde bırakacağım" dedi. Hakan Gündoğar'ın sorularını yanıtlayan Usta, "Adaylıkla ilgili adını koymak doğru olmayabilir. Kulübün ekonomik olarak iyi hale gelmesi gerekiyor. Bu kulübü bu hale kim getirdiyse, ben de dahil, kulübü kaç para borçla aldıysak o borçla bırakırım. Eski başkanlar da bunu yapsın. Bu kulübün 40 milyon euro borcu vardı. Ben de dahil tüm başkanlar çıksın ve yaptıkları borçları ödesin. Yeniden borç rakamını 40 milyon euroya indirelim. Herkes yaptığı borcu kapasın. 2010-11'de rakam buydu, hadi eski başkanlar çıksın bunu yapalım." dedi.

.

12 Mar 2018 - 22:53 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

Rıdvan Şenay çetınkaya - helal olsunsize başkan konuşun dediğiniz gibi kim kulübü borçlandırdı ıse ödesin borcu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Mart 22:53
02

baksoy - güzel bir öneri herkes yaptığı hataların bedelini ödesin ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Mart 22:53
01

tofa61 - aynen dediğin gibi delikanli ise eski başkanlar dönemlerindeki borcu kapatır ve şanlı trabzonsporum borcu kalmaz, haydin eski başkanlar kimse tanımaydi sizi ts sayesinde tanındınız yaptığınız borçları ödeyin, bizde taraftarlar olarak sizleri güzel yad edelim. trabzonluyada bu yakışır kaçmak yakışmaz. sizlere olan güvenimizi boşa çıkarmayın...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Mart 22:53