Morteza’ya Ağaoğlu markajı!

İranlı oyuncunun transfer görüşmelerini bizzat yürütüyor

Trabzonspor’da transfer listesinde bulunan İranlı savunmacı Morteza Pouraliganji’nin Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun markajında olduğu öğrenildi. Majid Hosseini’nin İranlı vatandaşı Morteza Pouraliganji ile birlikte iyi bir ikili olacağını düşünen bordo-mavililer bu transferi sonuçlandırmak için yoğun mesai harcıyor. Katar ekibi Al Sadd forması giyen 26 yaşındaki savunma oyuncusunun da Trabzonspor’a gelmek istediği ve bu nedenle başkan Ahmet Ağaoğlu’nun bu transferde görüşmeleri bizzat kendisinin yürüttüğü öğrenildi.

14 Tem 2018 - 12:00 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.