Milan’a 1 milyon € daha!

İtalyan ekibi ile zorunlu olarak maç yapılacak

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalinoğlu, Sosa'nın transferinde yapılan sözleşme gereği İtalya'nın Milan kulübüyle hazırlık maçı yapacaklarını söyledi. Hacısalihoğlu, Sosa'nın transferinde Türkiye'de bir maç yapılmasının da kararı alındığını belirtirken, “Bu yapılacak olan maç sonucu Milan kulübüne 1 Milyon Euro ödeme yapılacak. Şayet maç yapılmazsa yine 1 milyon Euro ödeme yapılacak. Milan ile İstanbul'da bir hazırlık maçı oynayıp, taraftarlarımızla Olimpiyat Stadyumunda buluşma onları mutlu etmek hem de bu sözleşmenin gereğini yerine getirmeyi düşünüyoruz. Planlanmış bir tarih yok ama sezon başlamadan bunu yapmayı planlıyoruz" dedi.

26 May 2018 - 11:18 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

tonya - sakat olduğu bilindiği halde alınıp sezonun yarısını sakat geçiren sosaya verilen milyonlar varken muharrem usta klübü borca sokmadı öyle mi?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mayıs 11:18