Milan 15 milyon € veriyor

İnter ve Hannover 96’da teklif yaptı

Trabzonspor’da Yusuf Yazıcı için Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun bonuslar ile açıkladığı 15 milyon Euroluk teklifi İtalyan devi Milan’ın yaptığı belirtildi. Sosa ve Kucka transferleri için yakın temas kurulan Milan’ın Yusuf’u çok istediği bu konuda teklifin yanı sıra bir sonraki satıştan pay verdiği belirtildi. İnter’in de Yusuf için ısrarcı olduğu, son anda devreye Alman Hannover 96 da girdi.

Alman ekibi önce 7 milyon Euronun yanı sıra bir sonraki satıştan % 25 pay önerdiği, bunun kabul edilmemesi üzerine 12 milyon Euro ile birlikte aynı oranda sonraki satıştan hisse teklif etmeye hazırlanıyor. Milan’ın yüksek teklifinin Trabzonspor için cazip olması yanında Almanya’daki gurbetçi faktörü de Yusuf’un futbol kariyeri için daha iyi olacağı ifade edildi.

18 Haz 2018 - 11:00 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

mustafa - gönderin yusuf'u, ülkenin bütün gençlerine örnek olup, cesaret aşılasın. ttrabzonspor'da borcunu kapatsın. geriden gelecek olan gençlerimiz var, unutmayalım.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Haziran 11:00
01

Ahmet - hangi borcu kapatacaksın bu parayla, bedevaya gitmiş olur. zaten 1 sezonda bu parayı ts ye kazandırır. boş konuşma!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Haziran 11:00