Mikhael rosheuvel Giresunspor yolunda

Roda’nın Surinam asıllı Hollandalı kanat oyuncusunun yeşil-beyazlıların gündeminde olduğu öne sürüldü

Dün itibariyle transfer çalışmalarına yeniden başlayan Giresunspor’un Roda’nın Surinam asıllı Hollandalı kanat oyuncusu Mikhael Rosheuvel’i transfer etmek istediği öğrenildi.Quevilly takımında top koşturan stoper William Sery, Paris FC’nin 28 yaşındaki Fildişi Sahilleri uyruklu orta saha oyuncusu Edmond Akichi ile 29 yaşındaki forvet Malik Tchokounté’yi renklerine katmayı planlayan Çotanaklar’ın gündeminde yer alan bir diğer ismin Hollanda Eredivisie ligine veda eden Roda’nın Surinam asıllı Hollandalı kanat oyuncusu Mikhael Rosheuvel olduğu öne sürüldü.

Oyuncuyu teknik direktör Metin Diyadin’in bizzat izlediği ve istediği öğrenildi. 28 yaşındaki 1.76 boyundaki oyuncu kariyeri boyunca FC Omniworld, Almere City, AZ Alkmaar, Heracles, Cambuur ve Roda formaları giydi. Bu sezon Hollanda Eredivisie de 38 maçta 3 gol ve 4 asistlik performans gösterdi. Transfer çalışmalarını çok gizli yürüten Başkan Mustafa Temel Bozbağ’ın Fransa Ligi’nde forma giyen oyuncular ile Rodalı Mikhael Rosheuvel’in işini kısa bir sürede bitirmek için yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduğu iddia edildi.

Ali AKTEN

19 Haz 2018 - 14:22 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.