Mexer’i bize verin

Trabzonspor, Mozambikli savunmacı için Rennes’in kapısını çaldı

Trabzonspor’da Edson Andre Sitoe Mexer planı… Savunma transferi için bugüne kadar yaptığı girişimlerden sonuç alamayan Trabzonspor, Fransız ekibi Rennes’de forma giyen Edson Andre Sitoe Mexer'in transferini bitirmek için yoğun mesai harcıyor. Bordo-mavililer, kulübü ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunmasına rağmen fazla forma şansı bulamadığı için ayrılığa sıcak bakan Mexer için Rennes’in kapısını çaldı. 29 yaşındaki oyuncunun da 4 yıl forma giyindiği kulübünden ayrılık için kolaylık istediği belirtildi. Trabzonspor kurmaylarının ise geçtiğimiz sezon 17 lig maçında forma giyen Mozambikli oyuncu için Rennes kulübüne, “Oyuncunuzu yeni sezon yapılanmasında düşünmüyorsanız kendisine talibiz” dediği öğrenildi. Fransız ekibinden cevap bekleyen bordo-mavililer, diğer alternatifler için de temaslarını sürdürüyor.

19 Tem 2018 - 11:22 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.