Menajer isyanı… Aydın’dan Usta’ya…

Trabzonspor yöneticisi Nevzat Aydın, başkan Muharrem Usta'ya sosyal medyadan göndermede bulundu. Trabzonspor'da Neyzat Aydın ile Başkan Muharrem Usta...

Trabzonspor yöneticisi Nevzat Aydın, başkan Muharrem Usta'ya sosyal medyadan göndermede bulundu.

Trabzonspor'da Neyzat Aydın ile Başkan Muharrem Usta'nın yıldızları barışmıyor. Nevzat Aydın, sosyal medya hesabından Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta'ya bir göndermede bulundu.

Trabzonspor'da Muharrem Usta'ya Nevzat Aydın'dan gönderme

Trabzonspor yöneticisi Nevzat Aydın ile Muharrem Usta arasında soğukluk devam ediyor. Nevzat Aydın sosyal medya hesabı Twitter'dan bir takipçisinin ''Dün sabah 08:20 uçağıyla Bremen'e giden Muharrem Usta yanında Nevzat Aydın'a sosyal medyada hakaret eden menajer Özkan Doğan'ı da götürdü.'' mesajına Muharrem Usta'ya atıfta bulunarak cevap verdi.

''KULÜP MENAJERLERE MUHTAÇ DURUM GELMİŞTİR''

Trabzonspor yöneticisi Neyzat Aydın, yazdığı mesajda ''Demek ki neymiş: Ya başkan için bu hakarette herhangi bir sorun yokmuş ya da kulüp bu menajere muhtaç duruma gelmiştir. Başka bulamadım.'' ifadelerini kullanarak Trabzonspor Başkanı Muharrem Ustaya göndermede bulundu.(FUTBOL ARENA)

05 Eyl 2017 - 14:51 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.