Medel olmazsa Serdar Taşçı

Trabzon’da stoper transferinde son düzlükte

Trabzonspor, stoper transferi için öncelikle İnter’in Şilili yıldızı Gary Medel ile temaslarını yoğunlaştırırken, kulübü ile anlaşmış ancak oyuncuyu ikna edememişti. Medel için CSKA Moskova, Tigres, B.Juniors ve son olarak Valencia’nın devrede olması transferde sıkıntı yaratırken, İnter ile 5 milyon Euro’luk bonservis ücretinde anlaşan Trabzon, oyuncuya teklifini yapıp beklemeye geçti.

Medel’den en geç cuma gününe kadar cevap isteyen Trabzonspor, bu bölge için diğer hedefi S.Moskova’nın gurbetçi yıldızı Serdar Taşçı için yeniden girişimlerini hızlandırdı. Serdar’ın babası ile birlikte bir temsilciyi Rusya’ya gönderen Başkan Muharrem Usta, bu transferde son temaslarını gerçekleştirerek Rus ekibini ikna etmeye çalışacak.

18 Tem 2017 - 15:23 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.