Medel ile Serdar birlikte olabilir!

Trabzon çift koldan saldırıyor

RUSYA ÇIKARMASI

Trabzonspor, stoper transferinde önceliğini İnter’in yıldızı Gary Medel’e verirken, diğer taraftan Serdar Taşçı için de Rusya’ya temsilci yolladı. Bu hafta içi bu iki transfere son noktayı koymak isteyen bordo-mavililer, takımdaki yabancı fazlalığı nedeniyle Medel ile birlikte Serdar Taşçı’yı transfer etmek için uğraştığı ifade edildi. Medel’e en geç Cuma gününe kadar süre veren Trabzonspor, Serdar’ın babası ile temsilcinin Rusya’da S.Moskova ile pazarlıkların sonucunu beklediği öğrenildi.

19 Tem 2017 - 15:25 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

Mehmet DİKBAŞ İZMİR - trabzonspor'un oyuncu transfer edecek parasi yok.zaten hakedi̇şleri̇de ödeyemi̇yor.nedya ve taraftarlar oyalansin di̇ye ortaya i̇si̇mler atiyor.ama artik taraftar da medyada i̇şi̇n farkinda.19 temmuz günü gündüz proğraminda trt yorumcusu sayin lütfi̇ özel durumu çok güzel açikladi üzüldüm ama gerçekleri̇ söyledi̇.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Temmuz 15:25