Mbemba ısrarı

Trabzon savunmaya sağlama almak istiyor

Trabzon stoper için Da Silva ile birlikte Newcastle United’den Chancel Mbemba’nın işini bitirmek için yoğun mesai harcadığı ifade edildi. Hubocan, Durica ve Uğur’u gönderdiği için savunmaya en az 3 takviye yapmayı isteyen bordo-mavililer, Da Silva’yı imza için Trabzon’a getirirken, N.United’den Mbemba için temaslarını hızlandırdığı ifade edildi.

Kulübü ile 2020’ye kadar sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki Mbemba’yı İngiliz ekibinin satmaya yanaşmaması nedeniyle Trabzon’un kiralamak için teklif yaptığı ifade edildi. Bordo-mavililer, Mbemba ile birlikte Da Silva’yı savunmanın merkezinde oynatıp, Sakıp’ı da iyi bir alternatif olarak kulübede oturtmayı planlıyor. İngiliz ekibi de fazla şans bulamayan Mbemba’yı kiralamaya sıcak bakıyor.

17 Haz 2018 - 11:09 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.