Maxime & Novak el yakıyor!

Trabzon’un gündemindeki ikili için yüksek rakamlar can sıktı

Trabzon transferdeki hedefleri için girişimlerini sürdürürken, liste başındaki ikili için görüşmelerde şuana kadar olumlu sonuç alınamadı. Danimarka ekibi Midtjylland’ın sol beki Novak için görüşmelerde bulunan bordo-mavililer, bu ekibin kapıyı 2 milyon Euro’dan açması nedeniyle transferde sıkıntı yaşıyor. Trabzonspor kurmayları stoperde de görev yapabilen Novak için 1 milyon eurodan yukarı çıkmak istemiyor.

Bordo-mavililerin sol kanat için gündemine aldığı ve Rubin Kazan’da kadro dışı olan Maxime Lestienne için yapılan ön temasta da yüksek rakam ile karşılaşıldı. R.Kazan’ın kadro dışı bırakmasına rağmen 10 milyon Euro’ya transfer ettiği Maxime için 3.5 milyon Euro talep etmesi nedeniyle bordo-mavililer bu transferde de frene basmak zorunda kaldı. Transferde Usta ile Albayrak’ın buluşması sonrası özellikle bu iki transferde nasıl bir yol izleneceği belirlenecek.

12 Oca 2018 - 11:02 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.