Maxime Lestienne'in adresi Trabzonspor!

Rubin Kazan'da forma giyen ve kulübün ekonomik krizi yüzünden ayrılmaya karar veren Lestienne'in adım adım Trabzonspor'a doğru olduğu yazıldı. Rubin K...

Rubin Kazan'da forma giyen ve kulübün ekonomik krizi yüzünden ayrılmaya karar veren Lestienne'in adım adım Trabzonspor'a doğru olduğu yazıldı. Rubin Kazan'ın kamp kadrosunda yer almayan Lestienne için Belçika basınında bu futbolcunun Trabzonspor ile sözleşme imzalayacağı yazıldı. Rubin Kazan'da forma giyen 25 yaşındaki sol açık Maxime Lestienne, bu sezon 12 resmi maçta 3 gol attı, 1 asist yaptı.

18 Oca 2018 - 10:38 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.