Marcus Berg olmazsa Bony

Trabzonspor, forvet transferinde sona doğru yaklaşıyor.

PAOK’unda devreye girmesiyle transferde sıkıntı yaşanan Berg’den haber beklenirken, yedeğinde ise Wilfrier Bony bekliyor.

Trabzonspor transferde forvete kilitlendi. Rodallega’nın ayrılmasının ardından bu bölgeye takviye düşünen bordo-mavililer, öncelikli olarak Teknik Direktör Ünal Karaman’ın çok istediği bonservisi elinde olan İsveçli golcü Marcus Berg’in işini bitirmek için yoğun çaba sarfediyor. Berg için Yunan ekibi PAOK devreye girerken, Trabzonspor’un 1.5 milyon euroluk teklifinin üzerine çıkıp 1.7 milyon euro önerdiği belirtildi. Bu girişim sonrası Berg, Trabzonspor’dan düşünmek için süre istedi.

Marcus Berg’in alternatifinde ise bonservisi elinde olan 30 yaşındaki Wilfried Bony’nin bulunduğu belirtildi. Geçen sezonun ikinci yarısını Katar ekibi Al Arabi’de geçiren Bony, çıktığı 7 maçta 5 gol atmıştı. Berg’den olumsuz haber gelirse ve Karaman’da onay verirse Trabzonspor Bony’e imza attıracak. Bordo-mavililerin forvet transferinde listesinde ayrıca Faslı golcü Yusuf El Arabi de bulunuyor. Trabzonspor, forvet transferini bu hafta bitirmeyi amaçlıyor.

08 Tem 2019 - 11:17 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.