Manoel Trabzon’a geliyor

Cruzeiro Kulübü’nün menajeri açıkladı, ‘1.5 yıllığına Trabzonspor’a kiraladık’

Trabzonspor’da stoper arayışları hızlandırdı. Transfer limiti nedeniyle maliyetli oyunculardan uzak duran bordo-mavililer stoper mevkiine kaliteli bir isim arayışını sürdürürken, Brezilya ekibi Cruzeiro takımında forma giyen genç stoper Manoel’in bordo-mavililerle 1.5 yıllık anlaşmaya varıldığı ifade edildi. Devre arası transferinde adımlarını temkinli atmaya gayret eden Trabzonspor’da stoper için gündeme gelen son isim Manoel Messias Silva Carvalho olurken, oyuncunun kulüp menajerinden sürpriz bir açıklama geldi.

Kulüp Menajeri Josias Pereira, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, oyuncuyu 1.5 yıllığına Trabzonspor’a kiraladıklarını dile getirdi. Pereira açıklamasında, “Cruzeiro, Manoel’i 2021’in sonuna kadar Türkiye liglerindeki Trabzonspor’a kiraladı” ifadelerine yer verdi. Bu gelişmenin ardından bordo-mavili yöneticilerin de kulüp menajeriyle görüşme yaptığı öğrenildi. Öte yandan Brezilya basını da yaklaşık bir haftadır oyuncunun takımından ayrılmaya kararlı olduğu ve bir Türk takımıyla anlaştığı haberlerini servis ediyor.

26 Oca 2020 - 12:05 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.