Manoel geliyor

Defans mevkisini güçlendirmek isteyen Trabzonspor'dan sürpriz bir hamle geldi.

Brezilya medyasında yer alan habere göre Trabzonspor'un Cruzeiro forması giyen Manoel'i gündemine aldığı iddia edilirken oyuncunun da bu transfere sıcak baktığı yazıldı. Brezilya basını ayrıca 29 yaşındaki oyuncunun menajerinin, oyuncu için bir takımla anlaştığını belirterek kulübünden izin aldığı ifade edildi.

Dün akşam saatlerinde de oyuncunun cephesinden gelen bir paylaşım bordo-mavili taraftarları heyecanlandırdı. Oyuncunun çok yakın bir arkadaşı birlikte fotoğraflarını paylaşarak, fotoğrafın üzerine de, uçak emojisi ile Türk bayrağı koydu. Bu paylaşım da bordo-mavili taraftarlar arasında, ‘Trabzonspor’un aradığı stoper geliyor’ yorumlarını beraberinde getirdi.

Geçen sezon kiralık olarak Brezilya Ligi ekibi Corinthians'ta oynayan Manoel, Cruzeiro ile 130 maça çıktı ve 6 gol kaydetti. 1,81'lik sağ ayaklı stoper 2017 ve 2018 yıllarında Brezilya Kupası ile 2014'te şampiyonluk yaşadı.

24 Oca 2020 - 10:57 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

mulla balaban - i̇kinci fabiano eller faciası olmasın brezilyadan stoper'i çok mu aramışlar campi gözümüzün önünde boşuna yabancı kontenjanını işgal ediyor sezon sonuda göndermek için uğraşmayın iyi ve kaliteli bir stoper alınmayacaksa boşuna bari transfer yapmayın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Ocak 10:57