Makine iş başında!

Trabzonspor’un yeni bombacısı Alexander Sörloth… Sezon başında İngiltere'nin Crystal Palace takımından transfer edilen Norveçli futbolcu, bordo-mavili...

Trabzonspor’un yeni bombacısı Alexander Sörloth… Sezon başında İngiltere'nin Crystal Palace takımından transfer edilen Norveçli futbolcu, bordo-mavili takımla çıktığı üçüncü resmi maçında da gol atmayı başarırken otoritelerden tam not almaya devam ediyor. Kasımpaşa maçında attığı golde kalitesini gösteren Sörloth, bu sezon iyi işler yapacağının da mesajını verdi. Trabzonspor’un 2 yıllığına kiralığı golcü oyuncuyu 6 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek alma hakkı bulunuyor.

Kasımpaşa karşısında skor ürettiği için kendi adına mutlu olduğunu söyleyen golcü oyuncu, “Kazanmak istiyorduk ama olmadı” dedi. UEFA Avrupa Ligi’nde Yunanistan temsilcisi AEK ile oynanacak olan mücadeleyi de yorumlayan Sörloth “AEK maçı bizim için çok önemli bir karşılaşma olacak. Bunun farkındayız. Deplasmandaki karşılaşmada iyi bir sonuç elde etmek istiyoruz. Evimizde oynayacağımız maçta da galibiyete uzanacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

20 Ağu 2019 - 12:00 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.