Maçı kaybettik ama!

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, grupta zor bir müsabakaya çıktıklarını belirterek, "Tabi dah...

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, grupta zor bir müsabakaya çıktıklarını belirterek, "Tabi daha önceki basın toplantısında ifade etmiştik kendi içimizde birçok zorluğu yaşıyoruz diye. Genç takımdan aldığımız oyuncular dahil olmak üzere kullanma imkanı veremediğimiz oyuncuları dahil ettik. Maç kaybettik ama en azından geleceğe bakma adına bu genç kardeşlerimizin uzun yıllar Trabzonspor'a hizmet edebilme noktası içerisinde geven verdiklerini söyleyebiliriz" dedi.

Büyük revizyon

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 4. haftasında Krasnodar takımına konuk olan Trabzonspor, 7 oyuncusundan yoksun olarak geldiği Rusya deplasmanında genç oyunculardan oluşan bir kadro ile sahaya çıktı. Karaman, ligde oynanan son Göztepe maçından 8 ismi değişerek büyük bir rotasyona imza attı. Karaman, kalede Uğurcan’ın yerine Erce’ye, sağbekte Pereira’nın yerine Serkan Asan’a, stoperde Hüseyin’in yerine Campi’ye, solbekte Novak’ın yerine Abdurrahim Dursun’a, Sosa’nın yerine Hosseini’ye, Yusuf Sarı’nın yerine Avdijaj’a, Nwakaeme’nin yerine Kamil Ahmet’e ve forvete Sörloth’un yerine Muhammet Akpınar’a görev verdi. Bordo-mavili takımda sakatlıkları nedeniyle Rusya'ya getirilmeyen Ogenyi Onazi, Caleb Ekuban, Abdülkadir Ömür, Abdulkadir Parmak, Jose Sosa, Daniel Sturridge, Obi Mikel ve yorgunluk nedeniyle Joao Pereira, kadroda yer almadı.

08 Kas 2019 - 11:33 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

baksoy - takımda serkan asan , abdurrahim dursun , ahmet canbaz , yusuf sarı gelececeği kurtaracak gençler olarak güven verdiler ? bir de kaleci erce iyi bir yedek olur ? ama bu stoperlerden bir alt olmaz ? altyapıdan veya kahvelerden 1-2 stoper bulmaya bak ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Kasım 11:33
02

Fatih M. AŞIKKUTLU - forvet muhammet ve sağbek serkan çok yetersiz, ayrıca serkan çok hata yapıyor, abdurrahim dursun olacak gibi, erce idare eder. ahmet canbaz ve yusuf sarı'nın kumaşları iyi...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Kasım 11:33
01

Murat - Ünal hoca takım kurmaktan ve oyuncu değişiklerinden bir şey anlamıyor. Fırtına Avrupada ve Türkiyede sert esmesi lazım. Yerlerde sürünüyoruz. Bu gruptan lider çikmamız lazımdı.Utanın utanın.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Kasım 11:33