Lille’e bak sen!

Trabzonspor’un Soumaoro ısrarını kazanca dönüştürmek istiyorlar.

Trabzonspor’un stoper transfer listesinin ilk sırasında yer alan Adama Soumaoro için bekleyişini sürdürüyor. Kadrosundaki yabancı oyunculardan Onazi, Ivanildo ve Avdijaj’ı gönderip hem kontenjanı açan hem de transfere harcayacağı limiti arttıran bordo-mavililer, Adama Soumaoro için Lille yönetiminin direncini kırmak için uğraşıyor.

Sezon başında Yusuf Yazıcı’yı 16,5 milyon euro bonservis bedeli ile transfer eden Lille ise bordo-mavililerin Soumaoro ısrarını lehine kullanmak istiyor. Bu sezon sadece 6 lig maçında forma giyen Soumaoro için Trabzonspor’a satın alma şartını da dayatan Fransız ekibi, bordo-mavililerden karşılık bulamadı.

Sözleşmeye konulmak istenen satın alma maddesiyle Yusuf için Trabzonspor’a ödenecek rakamı aşağı çekmeyi planlayan Fransız ekibinin bundan sonraki süreçte nasıl bir tavır ortaya koyacağı ise merak konusu. 27 yaşındaki Fransız oyuncunun kulübü ile sözleşmesi 2021 yılında bitiyor.

23 Oca 2020 - 11:11 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.