Lille Yusuf için çıldırdı!

RMC Sport, Fransız ekibinin 20 milyon euroluk bir teklif ile Trabzonspor’un kapısını çaldığını yazdı.

Trabzonspor’un yıldız oyuncusu Yusuf Yazıcı için Fransız ekili Lille’nin ısrarı sürüyor… Lille'in Yusuf Yazıcı için 14 milyon euro net, 3 milyon euro bonus şeklinde önerisine olumsuz yanıt almasının ardından Trabzonspor'a yeni bir teklif götürdüğü iddia edildi. Fransa basınından RMC Sport'ta yer alan habere göre; Ligue 1 ekibi, Yusuf için Trabzonspor'a bu kez 20 milyon euro artı bonus şeklinde bir teklif yaptı.

Yusuf Yazıcı hakkında geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Lille Başkanı Gerard Lopez ise "Yusuf Yazıcı ile ilgilendiğimiz doğru. Teknik kapasitesi, yaşı, sahip olduğu potansiyel ve burada oynama arzusu, onun transferini cazip kılıyor. Yusuf Yazıcı gerçekten buraya gelmek istiyor ancak kulübüyle henüz anlaşamadık" ifadelerini kullanmıştı. 20 milyon euroluk teklifin resmileşmesi halinde bordo-mavili kurmayların tavrının ne olacağı ise merak konusu.

2022’ye kadar sözleşmesi var

Yusuf Yazıcı geride bıraktığımız sezon Trabzonspor formasıyla Spor Toto Süper Lig’de oynadığı 30 maçta 4 gol atarken, 2 asist yaptı. Yusuf Yazıcı’nın Trabzonspor ile 2022’ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

10 Tem 2019 - 11:36 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - artık o kadar genç futbolcu transfer etmişken madem yusuf da istekli göndermekte fayda var ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Temmuz 11:36