Lig için sabırsızlanıyorum

Çaykur Rizespor’un yeni transferi Amedej Vetrih Erzurum kampında konuştu

Yeşil-mavililerin Slovenya Prva Liga takımlarından NK Domzale’den transfer ettiği orta saha oyuncusu Amedej Vetrih, uyum sürecine ihtiyacı olduğunu belirterek, Rizespor’a katılmaktan dolayı büyük mutluluk yaşadığını söyledi. Rizespor forması giyecek olmasından dolayı mutluğu olduğunu söyleyen Vetrih, “Şu anda burada olmaktan ve bu takım için mücadele etmekten dolayı mutlu ve gururlu olduğumu söyleyebilirim. Buraya geldiğimde karşılama benim için çok iyiydi. Takım arkadaşlarım ve teknik heyet beni çok iyi karşıladı. Şu anda her şey yolunda gidiyor. Tabiki uyum sağlamak için biraz daha zamana ihtiyacım olacaktır ama şu anda burada olmaktan dolayı çok mutluyum” diye konuştu.

MELNJAK’A SORDUM

Yeşil-mavili ekibe katılmadan önce eski takım arkadaşı Melnajak’la konuştuğunu dile getiren Vetrih, “Buraya gelmeden önce herhangi bir araştırma yapacak kadar zamanım olmadı. Bir araştırma yapmadım. Ancak takımda olan Dario Melnjak’la konuştum. Çünkü kendisi benim eski takım arkadaşım zaten. Bana çok iyi şeyler söyledi. Gerek kulüp gerek şehir hakkında ve gerek taraftarlar hakkında. O yüzden Çaykur Rizespor’u tercih etmemdeki en büyük etken bu oldu, yani bana söyledikleri” ifadelerini kullandı.

İYİ OYNAMAK İSTİYORUZ

Rizespor’un özellikle geçtiğimiz sezon ikinci yarıda iyi bir performans gösterdiğini söyleyen oyuncu, “Geçen sezon takımın gösterdiği performansı biliyorum. Ligin ikinci yarısında çok iyi bir performans çıkardılar. Bu sezon için her şey çok taze. Kesin konuşmaktan konuşmayı kaçınmayı tercih ediyorum ben. Söyleyebileceğim tek şey; iyi bir oyun oynamak istiyoruz. Ve takımımızı en iyi şekilde temsil edip ligi olabildiğince en üst sıralarda bitirmeye çalışmak” dedi.

EN İYİSİNİ YAPMAK İSTİYORUM

Vetrih, kendi hedeflerine yönelik de şunları söyledi: “Tabiki ben burada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Özellikle takım için bireysel anlamda da elimden geleni yapmaya çalışacağım. Benim için önemli olan olabildiğince fazla maça çıkabilmek, fazla forma şansı bulabilmek. Ama bu sonuçta hocamızın takdiri olacaktır. Ben daha ziyade takım oyuncusu olduğumu düşünüyorum. O yüzden bireysel anlamda yani gol ya da asist anlamında kendime bir hedef koymuyorum. İlk hedefim olabildiğince takıma destek olmak. Neler olup, işlerin nasıl yürüyeceğini görüyoruz. Ben de tabiki takımım için elbette gol atıp asist yapmak istiyorum. Ama şimdilik lig başlamamışken konuşmak için erken olduğunu düşünüyorum” dedi.

HER ŞEY OLUMLU

Teknik Direktör İsmail Kartal ile ilgili olarak sorulan bir soruyu da cevaplandıran Vetrih, “Şu ana kadar gördüklerim açısından sadece olumlu şeyler söyleyebilirim. Şu anda söyleyebileceğim tek şey biran evvel ligin başlaması için sabırsızlandığım yönünde” ifadelerini kullandı.

19 Tem 2019 - 12:13 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.