Kupada yola devam

Trabzonspor kupada 2-1’in rövanşında Balıkesir’i devirip adını son 8 takım arasına yazdırdı

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda adını son 8 takım arasına yazdırdı. Sakat ve eksik oyuncuların fazlalığı nedeniyle kadro derinliğini kaybedip genç oyunculara sarılan bordo-mavililer, 2-1’in rövanşında Balıkesirspor’u 3-1 mağlup etti. Teknik Direktör Karaman; Rodallaga, Nwakaeme ve Abdülkadir Ömür’ü dinlendirerek maça çıkarken, Batuhan ve Berkay’a ilk 11’de görev verdi.

Rakibi karşısında ilk yarıda iyi bir mücadele ortaya koyan Trabzonspor, 9. dakikada gole çok yaklaştı ancak İbanez öne geçme fırsatını değerlendiremedi. 21. Dakikada ise Yusuf’un serbest atışında top direkten oyun alanına dönerken, Trabzonspor 32’de öne geçti. Bu dakikada Ibanez’in köşe atışında Hüseyin topu arka direğe çıkardı ve Novak topu ağlara gönderdi: 1-0. Balıkesirspor, 34’de Hüseyin ve Uğurcan’ın hatasını Beleck ile değerlendirdi ve skor 1-1’e geldi.

Trabzonspor, beraberliğin ardından Abdülkadir Parmak ise iki kez kaleyi yokladı ama golü bulamadı ve ilk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarıda da Trabzonspor oyunun kontrolünü elinde tutan taraf oldu. 58’de Ekuban’ın şutunda top direkten oyun alanına döndü. Trabzonspor aradığı golü ise 59’da buldu. Ibanez’in ortasında Abdülkadir Parmak topa iyi yükselip meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 71’de Ekuban keleciye takılırken 87’de İbanez’in ortasında Abdülkadir Parmak bir kez daha fileleri havalandırdı ve Trabzonspor sahadan 3-1 galip ayrılın adını son 8 takım arasına yazdırdı.

24 Oca 2019 - 09:35 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.