Kucka’ya gidiyorum!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, transfer için konuştu: “Önceliğimiz orta saha” dedi

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta transfer çalışmaları hakkında bilgi verirken, önceliklerinin orta saha transferi olduğunu vurguladı. beIN SPORTS'a açıklamalarda bulunan Usta, “Önceliğimiz forvet değil, orta saha transferi. Elbette taraftarlarımızın büyük beklentisi var ancak biz öncelikle orta saha transferini tamamladıktan sonra diğer pozisyonlara bakacağız" dedi.

Juraj Kucka transferinde henüz Milan kulübü yetkileriyle birebir temaslarının olmadığını söyleyen Usta, “Bayramın 1. günü öncelikli olarak Kucka ve sonrasında da birkaç oyuncu için İtalya'da temaslarda bulunacağım” dedi. Usta, Galatasaray'ın Kucka için Milan yetkilileriyle direkt bir görüşmesi olup olmadığına dair bilgisi olmadığının da altını çizdi.

Stoper transferinde Serdar Taşçı'nın olmazsa olmaz olmadığını ifade eden Usta, "Serdar'ın kulübüyle bazı sorunları var. Babasıyla görüşmelerimiz devam ediyor. Süreç bayramdan sonra netleşecek gibi ancak bu durum devam ederse alternatiflere yöneleceğiz" dedi. Usta, mevcut kadro yapısının durumu ve yabancı kontenjanından dolayı alabilecekleri oyuncu sayısının az olduğunu da ifade etti.

25 Haz 2017 - 14:49 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.