Kucka pişmanlığı!

Slovak oyuncunun performansından sonra son hamlesi de hayal kırıklığı yarattı

Trabzonspor’da Juraj Kucka pişmanlığı yaşanıyor… Yeni sezon öncesinde eski kulübü Milan’ın da talip olduğu ancak bordo-mavililerin kadroda tuttuğu Slovak oyuncu adeta formayı unuttu. Bu sezon sadece ligin ilk haftasındaki Başakşehir karşılaşmasında ilk 11’de forma giyen Kucka’nın son olarak alacaklarından dolayı kulübü şikayet etmesi bordo-mavilileri hayal kırıklığına uğrattı.

Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun yeni sezon öncesinde, “Kucka için Milan, 'Biz size 5 milyon euroya verdik, siz bize 3'e geri verin’ dedi. Böyle bir teklif kabul edilir mi? Üstelik bu sezon Kucka çok farklı geliyor. Takımı da sahiplenen önemli oyunculardan biri” demişti. Ağaoğlu’nun bu beklentisine rağmen Kucka’nın hem performans olarak hem de davranış olarak beklentilere cevap verememesi yönetimi pişman etti.

28 Eyl 2018 - 11:20 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

TEMEL DOGRU - kuckayi ben olsam 2 milyona bile verirdim adam oynamiyor sahada ateda geziyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Eylül 11:20