Kucka ile ya tamam ya devam

Trabzonspor’da bekleneni veremeyen Slovak oyuncu Juraj Kucka için son karar devre arası verilecek.

Sabah Gazetesi'nden Yunus Emre Sel'in haberine göre; Trabzonspor'da devre arasındaki transfer dönemine az bir zaman kala Slovak oyuncu Juraj Kucka'nın durumu belirsizliğini koruyor. Son haftalarda yeteri kadar forma şansı bulamayan ve kupadaki Bugsaş Spor maçında da isteksiz görüntüsü ile dikkatleri üzerine çeken 31 yaşındaki orta saha oyuncusunun menajerinin kulüp araştırdığı ortaya çıktı. Trabzonspor'da oynayamadığı için mutsuz olan Kucka'yı kazanmaya çalışan teknik direktör Ünal Karaman'ın ise oyuncuyla ilgili kararını henüz vermediği ve bu konuda devre arasına az bir zaman kala yönetime fikrini ileteceği öğrenildi.

7 EKSİK

Trabzonspor, Bursaspor maçının hazırlıklarına 7 eksikle başladı. İdmana sakatlıkları bulunan Hosseini, Rodallega ve Yusuf katılmazken; kaleci Onur, Abdülkadir, Kucka ve Semih salonda çalıştı. Mustafa Akbaş'a ise özel bir antrenman programı uygulandı.

KÖPEK SEVGİSİ LÜKS ARABADAN VAZGEÇİRDİ!

Trabzonspor'un başarılı sağ beki Joao Pereira, kullandığı araç ile dikkatleri üzerine çekiyor. Halk arasında esnaf arabası olarak bilinen bir otomobil ile antrenmanlara gelip giden Pereira'nın, köpeğinin rahat etmesi için lüks arabasından vazgeçip, bu yönde tercih yaptığı öğrenildi.

02 Kas 2018 - 09:44 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.