Kral seferberlik!

Teknik Direktör Karaman, gol sorunu çözmek için Burak Yılmaz’a sarıldı…

Süper Lig'de ilk 5 haftada 7 puan toplayan Trabzonspor, sakatlığı nedeniyle takımda yer alamayan Burak Yılmaz'ın yokluğunu hissetti. Sezon öncesinde geçirdiği operasyon ve devam eden ağrıları nedeniyle takıma dönüşü rötar yapan Burak Yılmaz’ın idmanlardaki performansı Teknik Direktör Ünal Karaman’ın yüzünü güldürdü.

Tam olarak iyileşmeden takıma dönmek istemediği için 5 haftadır arkadaşlarından uzak kalan Burak Yılmaz, Göztepe maçını kendine hedef yaptı. Tam kapasiteye ulaşmadan takıma dönmek istediğine vurgu yapan Burak, “Tam olarak iyileşip takıma döndüğüm zaman çok daha yararlı olacağıma inanıyorum” diye konuştu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman da, performansı her geçen gün yükselen oyuncu ile yakından ilgilenmeye başladı. Karaman’ın, Cumartesi günü oynanacak olan Göztepe maçında Burak’ı ilk 11’de sahaya sürmeyi planladığı Alanya maçında kaçırdığı pozisyonlar ile saç-baş yolduran Rodallega’yı ile kulübede oturtması bekleniyor.

Nurgül GÜNAYDIN

20 Eyl 2018 - 11:22 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

oğuzhan boz - aldığın paraya yazıklar olsun..yediğin kaba pisledin burak ..haram olsun sana

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Eylül 11:22