Konya’da revizyon

Çalımbay, Kupa 11’inde değişiklik yapmayı planlıyor

Trabzonspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Konyaspor ile oynanacak olan lig maçında revizyon yapacak. Hafta içinde oynanan kupa maçı öncesinde “En iyi kadromuz ile sahaya çıkacağız” diyen Çalımbay, oyuncu tercihleri nedeniyle eleştiri oklarını üzerine çekmişti.

Bunun üzerine hafta içinde yapılan çalışmalarda özellikle savunma kurgusunda arayışa giden Çalımbay, sol bekteki sıkıntıyı yeni transfer Novak ile gidermesi bekleniyor. Savunmanın önünde Kucka-Okay ikilisinden istediği verimi alamayan Çalımbay, Kucka’yı kulübe oturtup Onazi’yi ilk11’de oynatmayı planlıyor. Çalımbay’ın orta alanda ise Yusuf ve Sosa ikilisi arasında kararsızlık yaşadığı öğrenildi.

20 Oca 2018 - 10:45 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

baksoy - uğur ve kucka kızağa onazi , yusuf ve sosa sahaya ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ocak 10:45
01

mulla balaban - ilk yari sosa'yi oynat i̇ki̇nci̇ yari i̇se yusuf oynasin yusuf'ta bi̇raz di̇nlensi̇n kendi̇ni̇ toparlasin orta saha okay ,önazi̇ , sosa ve abdülkadi̇r'den oluşursa hem pas trafi̇ği̇ hemde pres açisindan daha di̇ri̇ olurlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ocak 10:45