Kirli yıldızdan daha fazlasını kazandık!

Trabzonspor eski asbaşkanı Hacısalihoğlu; ağlamadan, magandalık yapmadan ve kimsenin hakkını yemeden sezonu tamamlayacaklarını söyledi

Trabzonspor eski asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, sosyal medyadaki paylaşımı ile Türk futbolundaki eyyamcılığa tepki gösterirken, bordo-mavilileri onurlu mücadelesi için kutladı. Ağaoğlu’nun ilk döneminde asbaşkanlık yapan Hacısalihoğlu, Trabzonspor’un ağlamadan, magandalık yapmadan ve kimsenin hakkını yemeden sezonu tamamlayacaklarını belirtirken, “Belki formamıza içi kara, mazisi kirli yeni yıldızlar takamadık ama sonuç da biz çok daha fazlasını kazandık” dedi.

İşte Hacısalihoğlu’nun o paylaşımı...

BENCE…

Bu sezon kupaları kaldıramadık, şeref turları da atamadık.

Fakat kimsenin de hakkını gasp etmeden, sportmenliğe yakışmayan davranışlar sergilemeden, ah vah almadan, magandalık yapmadan, menfaat sağlamak için yaygara koparıp ağlamadan sızlamadan, hakemleri, kurulları tehdit ederek maç kazanmadan, algı ile menfaat sağlamadan bir sezonu daha tamamladık.

Belki formamıza içi kara, mazisi kirli yeni yıldızlar takamadık ama sonuç da biz çok daha fazlasını kazandık..

Neler mi kazandık?

Sempati, taraftar, sevgi, saygı, itibar ve Türk futboluna yıllarca hizmet edecek pırıl pırıl bir yığın genç.

Hani hep deriz ya, yine kupasız törensiz gönüllerin şampiyonluğunu kazandık işte öyle.

Bunlar için teşekkürler Trabzonspor yönetimine,

Teknik direktör ve yardımcılarına, yerlisi, yabancısı, yaşlısı, genci tüm futbolcu kardeşlerimize, belki de en önemlisi cefakar vefakar bütün taraftarlarımıza..

Bu gün alnımız açık, vicdanımız rahat, başımız dik.

Sağ olun, var olun, hep böyle olun, böyle kalın...

22 May 2019 - 11:38 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

04

Murat Toygar - haklısınız kazancımız çok, ama kazanacağımız kupaların verileceğine dair inancımızı da maalesef kaybettik.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 11:38
03

Merzifonlu1461 - Herşeyin özeti bence. Fatih Terimin çirkefliklerini herkes gördü. Maçı kazanıp şampiyon olunca da Cüneyt Çakırdan özür dilemiş. Yazık yaa malesef futbolumuzun hali bu.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 11:38
02

baksoy - güzel paylaşımın için de sana teşekkürler sayın hacısaliğoğlu ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 11:38