Kimse kongre çığırtkanlığı yapmasın!

Trabzonspor’da duraklama dönemine girilmesi ve son maçlarda, “Yönetim istifa…” seslerinin yükselmesinin ardından Genel Sekreter Meriç camiaya mesaj gönderdi; Sandık, 2018 Aralık’ta kurulur…

Trabzonspor’da Genel Sekreter Gençağa Meriç’ten camiaya mesaj var… Özellikle duraklama dönemine girilmesi ve son maçlarda, “Yönetim istifa…” seslerinin yükselmesinin ardından günebakış’a konuşan Gençağa Meriç, kongreni takvimine uygun bir şekilde yapılacağını söyledi.Trabzonspor’un son haftalarda aldığı beraberliklerin bazı kesimler tarafından kullanılmaya çalışıldığını belirten Meriç, “Gününden bir gün önce dahi kongre yapılmayacak” dedi.

Meriç, Trabzonspor’da göreve geldikleri ilk günden itibaren özellikle ekonomik konularda yaşanan sorunlarla boğuştuklarının da altını çizerken, “Biz kulübü hem ekonomik hem de sportif anlamda gerçekten iyi yerlere taşımanın gayreti içerisindeyiz. Ancak takımın şu anda sportif anlamda aldığı sonuçlar bazı kesimler tarafından kullanılarak, ‘kongre’ çığırtkanlığı yapılıyor. Ancak şu çok iyi bilinsin ki, tarihinden, gününden bir gün önce dahi olsa Trabzonspor’da kongre yapılmayacaktır” diye konuştu.

Meriç, kulübe gelir sağlamak amacıyla üzerinde çalıştıkları 2 önemli proje olduğunu ve bu projelerde de epey bir mesafe kat ettiklerini belirtti. Meriç, “Bu projeleri çok yakın zamanda bitirdiğimizde kulübümüze inanılmaz bir şekilde katkı sağlayacak ve nefes aldıracak. Projeleri bitirme aşamasındayız. Projelerimizden birinin değeri 100 milyon dolar. Ve bu proje için oldukça yoğun bir mesai harcıyoruz. Bu projenin yanı sıra diğer projenin de tamamlanması ile kulübümüz ekonomik anlamda rahatlayacak. Biz bunun çabasını harcarken birileri maksatlı olarak saha sonuçlarını kullanmaya çalışılıyor” dedi.

15 Şub 2018 - 10:52 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

x - başarısızlıklarla dolu 1,5 yıl...hazırlıksız gelirlerse böyle olur.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Şubat 10:52
01

Ahmet Arslan - tabi kongreye ne gerek var.takım avrupa şampiyonluğuna oynuyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Şubat 10:52