Kimler yok ki!

Trabzonspor’un transfer yasağının kalkmasının önünü tıkayan dosyalar “Pes” dedirtiyor. Emmanuel Mas’ın geciktirilen bonservis bedelinden Douglas Franc...

Trabzonspor’un transfer yasağının kalkmasının önünü tıkayan dosyalar “Pes” dedirtiyor. Emmanuel Mas’ın geciktirilen bonservis bedelinden Douglas Franco Teixeria’ya kadar birçok kritik ödeme dosyası bulunan bordo-mavililerin, ekonomik kriz nedeniyle eli kolu bağlı durumda.

Transfer yasağını kaldırmak ve biriken alacaklı dosyaların tamamını temizlemek için 40 milyon TL’ye yakın bir paraya ihtiyacı olan bordo-mavililer, kaynak bulunması halinde ise öncelikli olarak aciliyeti bulunan dosyaları çözüme kavuşturmak istiyor.

Jun Suk, Tomas Hubocan, Okay Yokuşlu, Jan Durica, Rıza Çalımbay da Trabzonspor’dan alacaklarını bekleyen isimler arasında yer alıyor. Trabzonspor kurmayları ise gerek oyuncular, gerek oyuncu menajerleri ile bire bir görüşüp borçları yapılandırıp dosyaları geri çektirmek için de efor harcıyor.

13 Oca 2019 - 11:26 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

ali asan - yazık yahu bu kulübün içine etmişler.bu yönetim bu yasağı kaldırıp ligde ilk 3 te bitirrse büyük başarı olur.çünkü ekonomik yönden çok büyük badireler atlatıyor ts..yazık yahu...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ocak 11:26