Khacheridi zirvesi!

Trabzonspor, Ukraynalı oyuncunun transferi için şartları zorluyor

Trabzonspor, Dinamo Kiev ile sözleşmesi sona eren Ukraynalı futbolcu Yevhen Khacheridi’nin transferini sonuçlandırmaya kararlı. Güncel piyasa değeri 7 milyon 500 bin Euro civarı olan Khacheridi’nin menajeri ile yapılan görüşmenin olumlu geçtiği ve başarılı savunma oyuncusunun da Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Bordo-mavili kurmayların, bonservisi elinde olan oyuncunun transferini sonuçlandırmayı çok istediği ve şartları zorlayacağı belirtildi. 1.98 boyundaki Khacheridi geçtiğimiz sezon Kiev'de 20 maçta forma giyerken bir gol attı. Yevhen Khacheridi, Ukrayna Milli Takımı'nda da 45 maça çıkıp, rakip fileleri 3 kez sarstı.

15 Haz 2017 - 11:56 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.