Kazanan 11 ama!

Ünal Karaman, istikrarı sağlamak istiyor

Trabzonspor’da Teknik Direktör Ünal Karaman, kadro istikrarından yana… Son 2 haftada takımda zorunla kalmadıkça oynamaya yapmayan Karaman, Erzurumspor maçına da kazanan 11 ile çıkmayı planlıyor. Başarıya giden yolda istikrarın çok önemli olduğunu bilen Karaman’ın 2 mevki için karanını son arda vermesi bekleniyor.

Milli takımda sakatlık yaşayan ve dün Trabzon’a gelip detaylı bir kontrolden geçen Onazi için sağlık ekibinden haber bekleyen Karaman’ın, Amiri ve Nwakaeme arasında da kararsızlık yaşadığı öğrenildi. Karaman’ın bu 2 mevki dışında Akhisar maçının 11’i ile Erzurumspor karşısına çıkması bekleniyor. Karaman, Onazi’nin oynayamaması durumunda da Kucka’ya forma verecek.

19 Eki 2018 - 11:09 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - kuçka kadar zeki yavruyu da alternatif olarak değerlendirmek lazım ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 11:09