Kartal avcısı

Kolombiyalı golcü Rodallega, Beşiktaş maçlarını seviyor…

Türkiye’de 4. sezonunu geçiren Kolombiyalı golcü Hugo Rodallega’nın Beşiktaş aşkı bir başka. Geride bıraktığı 3 sezonda da Beşiktaş’a gol atmayı başaran Rodallega; Akhisarspor ve Trabzonspor formaları altında siyah-beyazlı takım karşısında oynadığı 6 lig maçında rakip fileleri tam 5 kez havalandırdı.

2016-2017 sezonunda Trabzonspor'un sahasında Beşiktaş'a 4-3 mağlup olduğu maçta 1 gol atan Rodallega, hafızalara kazınan bir pozisyona da imza atmıştı. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Rodallega’nın santra çizgisinden yaptığı vuruşta kaleciyi geçen top üst direkten dönmüştü. 33 yaşındaki forvet, hafta sonu oynanacak olan maçta Trabzonspor’un en büyük gol umudu olacak.

Efe’nin duaları kabul oldu!

Trabzonsporlu minik taraftar Efe, Konya maçında penaltıyı atışını kullanan Rodallega için ettiği duasının karşılığını hem gol hem de Kolombiyalı yıldız ile buluşarak aldı. Rodallega dün Efe ile bir araya geldi ve kendisine formasını hediye etti.

13 Ara 2018 - 11:38 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.