Karar lehimize çıkmalı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu CAS davasından emin

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu 15 Mart'ta yapılacak olan CAS duruşmasıyla ilgili olarak, kararın yüzde yüz bordo-mavililerin lehine sonuçlanması gerektiğini söyledi. Başkan Ağaoğlu, "Cuma günü FIFA Disiplin Kurulu'nun bizim dosyayı reddiyle alakalı olarak CAS'ta açtığımız davanın duruşması yapılacak. Benim şahsi görüşüm CAS'tan çıkacak olan kararın lehimize çıkması lazım. Çünkü FIFA Disiplin Kurulu'nun o dosyayı görüşmeden reddetme yetkisi yok. Bana göre yüzde yüz lehimize çıkması gereken bir karar. Hukukçularımızla birlikte gidip göreceğiz" dedi.

OLCAY İYİ DEĞERLENDİRMİŞ

Kadro dışı bırakıldıktan sonra hafta içi affedilen ve Akhisarspor maçında da forma giyen Olcay Şahan ile ilgili de konuşan Ağaoğlu, "Geçirdiği süreyi iyi değerlendirmiş. İpin ucunu bırakmamış, iyi çalışmış. Hemen hemen tamamen hazır olarak takıma geri döndü. Kendisi de hafta içi özür diledi, ciddi de bir indirim yaptı, eksik olmasın. Hem sportif hem de finansal anlamda bir kazanç olarak değerlendirmek lazım" diye konuştu.

11 Mar 2019 - 11:22 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - keşke bu af kupa maçından önce olsaydı kupadan elenmezdik ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Mart 11:22