Karaman’ın üstüne ‘Güneş’ doğacak!

Trabzonspor’da Ağaoğlu Aralık’tan sonra devam ederse planı hazır

Beşiktaş ile ipleri koparması muhtemel Güneş ile temaslar hiç kesilmedi. Güneş, Beşiktaş’a veda eder, Ağaoğlu da göreve devam ederse devre arası Karaman’ın üstüne Güneş patron olarak getirilecek

Trabzon’da Ağaoğlu’nun Güneş planı. Bordo-mavililerde hem sahada hem de ekonomik olarak sıkıntı yaşayan Başkan Ahmet Ağaoğlu, teknik direktör olarak uzun süredir aklındaki planı Aralık’taki kongre sonrası hayata geçirmeyi planlıyor. Malatya maçı sonrası görevi bırakmak isteyen Teknik Direktör Ünal Karaman’a ‘devam et’ diyen Ağaoğlu’nun gözünün Beşiktaş’taki koltuğu sallantıda olan Şenol Güneş’te olduğu ifade edildi. Ağaoğlu Güneş’i yeniden Trabzon’un başına getirmek istiyor.

Ağaoğlu, eğer Güneş devre arasına kadar Beşiktaş’tan ayrılırsa ve kendisi de Aralık’taki kongrede yeniden koltuğunda olursa büyük planı devreye sokacak. Karaman’ı bırakmak istemeyen ama büyük bir güç ile hocasını güçlendirmenin hesaplarını yapan Ağaoğlu, devre arası düşündükleri gerçekleşirse Güneş’i futbolun patronu yapacak. Güneş-Karaman ikilisi ile devam etmek isteyen Ağaoğlu, planı devre arası gerçekleşmezse bu operasyonu sezon sonu mutlaka yapmayı planlıyor.

15 Kas 2018 - 11:27 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

TEMEL DOGRU - bu yipranmis kadroya günes dogsada canlanamaz.günesde bosuna sonra oda kacacak yer arar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Kasım 11:27
01

Cevdet - günes bjk yi yikti ve trabzona gelir iki sene sonra trabzon da yikilir. hocalar agacta mi yedisiyor. günes 10 defa geldi. baskalarini bulun artik, temel fikrasi gibi oldunuz. sakasi bile olmaz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Kasım 11:27