Karaman’ın otoritesi BÖYLE BİTTİ!

Trabzonspor’da yönetim ile oyuncular arasında kaldı

Takım içerisinde uzun süredir ‘ayrıcalık’lı isimler olduğu, bunun yerli-yabancı krizine dönüştüğü, yönetimden gelen ‘kadro’ baskılarının Karaman’ın takım içerisinde otoritesini sarstığı belirtildi

YÖNETİMİN BASKISI

Trabzon’da Karaman’ın yaşanan başarısız sonuçlar sonrası istifa kararı alırken, bu yönetimden veto yemişti. Bu noktaya gelinmesinde aslında içerde aylardır süren otorite tartışmasının yattığı, Karaman’ın özellikle yönetim ve oyuncular arasında bir çok konuda ortada kaldığı belirtildi. Yönetimin takım içerisinde Burak-Onur gibi birkaç isme operasyon yapma düşüncesi nedeniyle gelen baskı karşısında Karaman, yabancılara daha fazla sarıldı.

SOSA ‘ÖZEL’ Mİ?

Bu tablo yerli-yabancılar arasında içeride kriz yaratırken, ödemeler konusunda da bu töleranslı tavırın devam ettiği belirtildi. Özellikle Sosa’ya karşı yönetimin direktif sonrası ‘özel’ bir ilgi gösteren Karaman, bir çok sıkıntısında yerli oyuncuları yalnız bırakmasının takım içerisinde gruplaşmaları da beraberinde getirdiği iddia edildi. İşte bu yaşananlar nedeniyle otoritesini kaybeden Karaman, görevi bırakmak isterken, yine bunu yönetim engelledi.

13 Kas 2018 - 11:18 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Ahmet celik - Simdimi farkina vardiniz ūnal hocanin dakim ūzerinde odorodesi kalmamis diye hafdalardir yazoyorum ūnal hocayla olmaz diye basiretsizliyi yūzūnden burk ve onur olayi bu nokdaya geldi yol yakingen gönderin sonra cok kec olur kūmeye bile dūseriz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Kasım 11:18