Karaman’ın kozu Nwakaeme

Nijeryalı oyuncu Kasımpaşa maçında da takımın ateşleyicisi olacak

Gözler yine onun üzerinde. Trabzonspor’un başarılı oyuncusu Anthony Nwakaeme Çek ekibi Sparta Prag ile oynanan karşılaşmada ortaya koyduğu performans ile takımının galibiyetinde önemli rol oynarken, Teknik Direktör Ünal Karaman’ın Kasımpaşa ile oynanacak maçta da en önemli kozu olacak. Bordo-mavili oyuncu Sparta Prag maçının özellikle ikinci yarısındaki oyunuyla ekranlardaki milyonları, Medical Park Stadı’ndaki binlerce taraftarı oynadığı oyunla adeta mest etmiş, takımının da galibiyetinde önemli rol oynamıştı. Başarılı oyuncu karşılaşmanın uzatma dakikalarında Abdülkadir, Sosa ve Ekuban’la yaptığı pas trafiği ile hem oyunu soğutmuş hem de attığı çalımlarla herkesi büyülemişti. Hayran bıraktıran hareketleri ve oyun stili ile penaltıyı kaçırmasına karşın taraftarlardan ve taraflı tarafsız herkesten büyük beğeni alan oyuncuya Kasımpaşa maçında da büyük görev düşecek. Teknik Direktör Ünal Karaman’ın Nijeryalı oyuncusuna bu maçta da yine 11’de görev vereceği belirtilirken en önemli kozu olacağı ifade edildi.

Trabzonspor’un Avusturya’daki sezon öncesi hazırlık kampının da en çalışkan isimlerinden olan Nijeryalı oyuncunun her geçen gün takıma daha da fazla uyum sağlaması dikkatleri çekiyor.

18 Ağu 2019 - 11:44 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Fuat - Karausak iyi oynay helal ua. Diyin ona ki yatmasun aldugu paranin hakkini versin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ağustos 11:44