Karaman mı Güneş mi?

Trabzonspor ile Beşiktaş arasındaki maç teknik adamlar için de özel anlam taşıyor. Bir tarafta Trabzonspor’un unutulmaz ismi ve eski teknik direktörle...

Trabzonspor ile Beşiktaş arasındaki maç teknik adamlar için de özel anlam taşıyor. Bir tarafta Trabzonspor’un unutulmaz ismi ve eski teknik direktörlerinden Şenol Güneş . Diğer tarafta yıllarca futbolcusu olarak sahaya çıkan sonra uzun süre Güneş ile birlikte çalışan Ünal Karaman. Milli Takımda 2000-2004 arasında Güneş’in yardımcılığını yapan Karaman, 2009-2013 arasında ise Trabzonspor’da birlikte çalışmıştı. İşte bu tablo derbiye başka bir anlam daha katıyor.

16 Ara 2018 - 11:35 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.