Kanatlar çalışsın

Trabzonspor’da Erzurumspor hazırlıkları devam ediyor

Trabzonspor’da Pazartesi günü oynanacak olan Erzurumspor maçına büyük önem veriliyor. Zorlu maçın hazırlıklarına Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam eden bordo-mavililerde milli takımdan henüz dönmeyen Onazi, Esteban, Abdülkadir Ömür ve Uğurcan Çakır ile sakatlığı bulunan Mustafa Akbaş, çalışmalara katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Kamil Ahmet Çörekçi ile milli takım kamplarından dönen Kucka, Amiri, Hosseini ve Novak ise takımdan ayrı olarak koşu yaptı. İdmanda diğer futbolcular ise kondisyon çalışmamasının ardından kanat organizasyonlarına yönelik gol çalışmaları gerçekleştirdi. Bordo-mavililer, bu çalışmanın ardından da kapılarına basın ve taraftara kapattı.

Ibanez 6'da 5 yaptı

Trabzonspor'un Arjantinli oyuncusu Ibanez dünkü idman sonrası Rodallega ve Yusuf Yazıcı ile birlikte serbest vuruş çalıştı. Arjantinli oyuncu diğer iki arkadaşına oranla serbest vuruş atışında daha başarılı bir görüntü sergilerken, 6 atışın 5'ini gole çevirdi.

19 Eki 2018 - 11:18 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.