Kamil erken başladı

Yeni sezon için güç topluyor.

2 sezon önce Eskişehirspor’dan Trabzonspor’a transfer olan sağ bek Kamil Ahmet Çörekçi, yeni sezonu erken açtı. Trabzonspor ile sözleşmesini uzatan Kamil Ahmet, bu sezon yaşadığı sakatlık sıkıntısı nedeniyle bir süre takımdan ayrı kalırken, gelecek sezon için çalışmalarına erken başladı. Yeni sezonda yine Pereira ile forma savaşına girecek olan Kamil Ahmet, bireysel olarak yaptığı çalışmaların videosunu paylaşarak, “Bomba gibi geliyorum” mesajını verdi.

24 Haz 2019 - 11:45 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.