Kaldır başını!

Trabzonspor’da Göztepe yenilgisi kadar, oynanan ruhsuz futbol da isyan ettirdi

“50. yılda şampiyonluk” parolası ile başlanan sezonun ilk 3 haftasındaki görüntü keyifleri kaçırdı… Süper Lig’in ilk haftasında alınan Konyaspor galibiyetinin ardından Fenerbahçe deplasmanında kazanabileceği maçtan Yanal’ın tercihleri nedeniyle 1 puanla ayrılan Trabzonspor, Göztepe maçında deyim yerindeyse duvara çarptı.

Yeni sezondaki hedefler doğrultusunda sağlıklı bir transfer politikası yürütemeyen bordo-mavililer, ligde 3. hafta geride kalırken, en önemli eksiklik olan orta saha ve savunma transferlerini de bir türlü sonuçlandıramadı. Teknik Direktör Ersun Yanal ise takımını içinde bulunduğu durumdan kurtarmak için çözüm üretmekte yetersiz kalıyor.

Bordo-mavili camiadaki ortak kanı ise Teknik Direktör Ersun Yanal’dan başını kaldırıp, takımı toparlaması yönünde. Her maç sonrasında farklı mazeretler ortaya koyan Yanal’ın işine odaklanıp, mücadeleci bir takım ortaya çıkarması ve daha sezonun başında yarışın dışında kalınmaması isteniyor.

29 Ağu 2017 - 12:54 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

Gürhan Bahadır - Ersun Yanal 50. yıllık hayali bitirdi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Ağustos 12:54
01

baksoy - yanalın nasıl bir hoca olduğunu el alem anladı , bizim yönetim anlayamadı ? hep beraber yolcu olurlar ? i̇nşAllah bu arada küme düşmeyiz ? düşersek buna sevinmek için bekleyen çok insanlar var ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Ağustos 12:54