Kadroyu bozmayacağız

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, 5-6 transfer yapmayı düşündüklerini, bunun yanında takımı da bozma niyetinde olmadıklarını söyledi. ‘Takviyelerle y...

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, 5-6 transfer yapmayı düşündüklerini, bunun yanında takımı da bozma niyetinde olmadıklarını söyledi. ‘Takviyelerle yollarına devam etmeyi düşündüklerini söyleyen Başkan Ağaoğlu, “Bizim düşüncemiz bu sene ekonomiyi biraz düzeltebilirsek oyuncularımızla ve takviyelerle yolumuza devam etmek. Genç oyuncular var, kiralık oyuncular var. Paramız yok. Biz oyuncu alamıyoruz. Toplam transferde bonservis ücreti olarak 1 ile 2 milyon Euro arası bütçe ayırdık. Bunun dışına çıkmayı hiçbir şekilde düşünmüyoruz. Kiralık, bonservissiz, tecrübeli, takıma direkt katkıda bulunacak oyuncular tercihimiz. Bunun yanında 2-3 tane belki 4 olabilir genç oyuncuyu kadromuza katacağız" dedi.

ÜNAL HOCAYLA İKİ YIL DAHA BERABERİZ

Teknik Direktör Ünal Karaman’la iki sene daha beraber çalışacaklarını söyleyen Ağaoğlu, “Çok ciddi sıkıntılarımız var. Farklı problemlerle uğraşıyoruz. Bugün de ön ödemeyi gerçekleştirememiştik. Kulüpten içeri girer girmez ilk işim o oldu. Şu anda oyuncularımıza içeride 3 aylık bir ödememiz kaldı. 6 aylık alacakları vardı. Bu sahadaki mücadeleye baktığınız zaman kimse buna inanamıyor. O kadar büyük özveri ve iyi niyet var ki uğraşmasınlar. Herkes kim kalacak gidecek sezon başladığında görecek. Futbolda her şey ekonomi. Ekonominin ağır bastığı bir yerde farklı şeylerin içerisine de girebilirsiniz ama şu anda öyle bir şey yok" dedi.

SPONSORLUK İÇİN

Forma sponsorluğu için görüşmelerini sürdürdüklerini kaydeden Ağaoğlu, "Stat sponsorluğuyla ilgili şu an bir şey yok. Zaten stadımızın sponsoru var. Forma sponsorumuz bugün son maçını oynadı. İki ayrı grupla görüşüyoruz. İnşallah önümüzdeki 1-2 hafta içerisinde neticelendirmiş oluruz."

26 May 2019 - 11:36 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.