Kadir Gümüşhane’de

Kırmızı-beyazlılar Hacattepespor’dan sağ kanat oyuncusunu renklerine kattı

İkinci Lig ekiplerinden Gümüşhanespor’da transfer çalışmaları sürüyor. İlk transferini Hatayspor’dan santrafor Taha Balcı’yı renklerine katarak gerçekleştiren kırmızı-beyazlılar önemli bir transfere daha imza attı. Gümüşhanespor, dün de Hacattepespor’dan kanat oyuncusu Kadir Ari’yı renklerine kattı. Kulüp tesislerinde düzenlenen ve yönetim kurulu üyesi Fazıl Ceylan’ın da hazır bulunduğu imza töreninde Kadir Ari 1 yıllık sözleşmeye imza attı. Öte yandan Gümüşhanespor’da Salih Zafer Kurşunlu ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığı açıklandı.

19 Haz 2018 - 14:24 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.