Junuzovic zor ama Medel bekliyoruz

İşte Başkan Usta’dan transfer mesajları

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Macaristan kampını ziyaret ederken, burada Teknik Direktör Ersun Yanal ile başta transfer olmak üzere geniş çaplı bir değerlendirme yaptı. Usta, burada düzenlediği toplantıda basın mensuplarına transferde son durum hakkında bilgi verirken, Zlatko Junuzovic transferin şu aşamada çok zor olduğunu ifade ederek, “Almanya’ya gittiğimde kulüp ve kendisi ile anlaşmıştık. Sonrasında Kucka için İtalya’ya geçtim, bu süreçte işin rengi değişti” dedi.

SERDAR ÇIKARMASI

“Böyle oyuncular için uğraşmak gerekiyor. Kucka mesela 6 gün uğraşıp aldık. W.Bremen, kaptanını bırakmak istemiyor ve bunun için fiyatı arttırıyor. Yine de her şey bitti demiyorum ama Junuzovic artık zor” diyen Usta, İnter’in Şilili yıldızı Medel için kulübü ile bonservis konusunda anlaştıklarını oyuncu ve menajeriyle de görüşüyoruz. Son görüşmeyi yaptık ve bizden 2-3 gün süre istedi. Medel ‘evet’ derse Slovakya kampına Kucka’dan sonra bu oyuncuyu da yetiştireceğiz. Stoperde diğer aday Serdar Taşçı içinde Rusya’ya ekip yollayacağız” dedi.

YUSUF BEDAVA OLMAZ

Başkan Usta, Yusuf Erdoğan’ın Trabzonspor’dan ayrılmak istediğini belirterek, “Yusuf Erdoğan için Beşiktaş ile görüşüyoruz. Ancak oyuncunun ne Beşiktaş’a ne de başka bir takıma bonservissiz verilmesi söz konusu değil. Ya bonservisi ile göndeririz ya da oturur konuşur sözleşmesini uzatır veya sözleşmesini uzattıktan sonra kiralık olarak başka bir takıma verebiliriz. Ancak tekrar etmekte fayda var, bedelsiz olarak takımdan ayrılması gibi bir durum söz konusu olamaz” dedi.

17 Tem 2017 - 13:12 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.