Junuzović Transferinde Sıcak Gelişme!

Ersun Yanal’ın birkaç gün önce görüştüğü Werder Bremen’in 10 numarası için Usta devreye girdi. Başkan uzun pazarlıklar sonrası transferi bitirmeye çok...

Ersun Yanal’ın birkaç gün önce görüştüğü Werder Bremen’in 10 numarası için Usta devreye girdi. Başkan uzun pazarlıklar sonrası transferi bitirmeye çok yaklaştı

Bordo-mavili kulüp, 10 numara transferi için son sortileri yapmaya başladı. Önceki gün, teknik direktör Ersun Yanal, Almanya'da Werder Bremen'li Zlatko Junuzovic ile masaya oturmuş ve teklif yapmıştı. Gelen olumlu haberler üzerine Başkan Muharrem Usta, uzun süredir gündemde olan Avusturyalı orta saha oyuncusunun transferini bitirmek üzere dün sabah Bremen'e gitti. Saat 10.30'da Bremen havalimanına ulaşan Usta, ardından Trabzonspor ve Werder Bremen arasında kontağı kuran 3 temsilciyle birlikte, transfer pazarlıklarının yapılacağı otele geçti.

TEKLiF 5 MİLYON EURO

Havalimanın da bulunan gurbetçiler Usta'yla fotoğraf çektirdi. Trabzonspor, Bremen'e transfer bedeli olarak 5 milyon euro önermişti. Junuzovic ise kendisine yıllık 3 milyon euro net ücret karşılığı yapılan 3 senelik kontratı prensipte kabul etmişti. Pazarlıklar bu rakamlar civarında yapıldı ve taraflar büyük oranda anlaştı. Bugün bu işin olumlu sonuçlanması bekleniyor.

59 GOL 110 ASiST

Daha önce Karnten, Wien ve Grazer takımlarında forma giyen Avusturyalı futbolcu kulüp kariyerinde 421 resmi maçta 59 gol, 110 asist üretti. Junuzovic'in milli takım karnesi ise 55 karşılaşmada 7 gol şeklinde. Oldukça süratli oynayan Junuzovic kolay faul alması ile dikkat çekiyor. Boşnak asıllı Avusturyalı oyuncu geçen sezon 30 maçta 4 gol attı, 10 asist yaptı.(FOTOMAÇ)

05 Eyl 2017 - 16:08 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.