İyi ki varsın Nwakaeme

Trabzonspor, Erzurum’u Nijeryalı sihirbazı ile devirdi

1-0

Trabzonspor’dan Avrupa’ya dev adım… Süper Lig’de son 3 haftada 7 puan toplayan ve Erzurum deplasmanına mutlak galibiyet için giden Trabzonspor, 90 dakika sonunda altın değerinde 3 puanın sahibi oldu. Maçın ilk yarısında Erzurumspor’un baskısına maruz kalan bordo-mavililer, hücumda etkili olamadı. Bu yarıda Erzurumspor’un Eduk ile bir şutu da direkten dönerken ilk 45 dakika golsüz eşitlikle tamamlandı.

Trabzonspor, ikinci yarıda ise daha etkili bir performans ortaya koydu. 49. dakikada kendi getirdiği top ile ceza sahasına giren Ekuban’ın şutunda top direkten döndü. Trabzonspor aradığı golü ise 64’de buldu. Bu dakikada Ekuban’ın pasında Nwakaeme, düzgün bir vuruşla fileleri havalandırdı: 0-1. Bu golle rahatlayan Trabzonspor, 71’de bu kez Ekuban ile kaleciye takıldı.

Trabzonspor’un zorlu deplasmanda ikinci golü ise VAR kararı ile iptal edildi. Bu dakikada Nwakaeme’in attığı gol öncesinde pozisyonu hazırlayan Rodallega’nın Lokman’a faul yapması hem golü iptal ettirdi hem de Kolombiyalının sarı kart görüp gelecek maç cezalı olmasına neden oldu. 90 dakika ise Nwakaeme’nin golü ile 1-0 sona ererken, Nijeryalı oyuncunun son haftalardaki performansı bordo-mavililere Avrupa yolunda büyük katkı sağladı.

17 Mar 2019 - 11:43 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.