İstikrarın adı Onazi

Trabzonspor’un Nijeryalı oyuncusu takımın en güven veren ismi oldu

Trabzonspor’un Nijeryalı oyuncusu Ogenyi Onazi sezona iyi bir başlangıç yaparken oynanan 5 maçta da ortaya koyduğu performans ile büyük beğeni topluyor.

Ülkesinin Milli Takımı’na katıldıktan sonra hafif sakatlığı nedeniyle hafta içi takımla çalışmalara katılamayan oyuncunun Alanya maçı kadrosunda yer alıp ortaya koyduğu performans taraftarların da büyük beğenisini topladı.

Teknik Direktör Ünal Karaman’ın orta sahada en güvendiği isimlerden birisi olan oyuncu

Trabzonspor’un Alanya ile oynadığı karşılaşmada %79 ile en çok pas yapan Onazi, kazandığı 5 topla da en çok top kazanan oyuncu olarak öne çıktı. İkili mücadelelerde 8/12 ile Filip Novak ve Jose Sosa’nın ardından üçüncü oyuncu olan Onazi, maç boyunca, 100 kez topla buluşan Sosa’nın ardından 91 kez topla buluşarak bu anlamda da ikinci sırada yer aldı. Alanya maçının özellikle ilk yarısında gösterdiği performansla yorumcuların da ‘Maçın en iyisi’ değerlendirmesinde yer alan Onazi takımının mağlup olması sonrası ise yaşadığı üzüntüyü, ‘Daha iyi olmak için çok daha fazla çalışmalıyız. Bu maçı geride bırakıp evimizde taraftarımızın da desteği ile yeniden kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Nijeryalı oyuncu Galatasaray’la oynanan maçta da takımının ilk golünü atan isim olarak adeta takımını ateşlemişti.

Tecrübeli oyuncu Başakşehir maçında Kucka ile görev yaptığı orta sahada 90 dakika görev yaparken, Sivasspor ve Ankaragücü maçlarında bu kez Sosa ile görev yaptığı aynı bölgede yine 90 dakika sahada kalmıştı. Galatasaray maçında 1 gollük performans gösteren oyuncu yerini 74.dakikada Slovak oyuncu Juray Kucka’ya bırakmıştı. Deplasmanda oynanan Alanya maçında da ilk 11’de sahaya çıkan ve 90 dakika oyunda kalan Onazi gösterdiği performansla takımı adına umut veren isim oldu.

20 Eyl 2018 - 11:37 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

baksoy - yanında iyi bir ön libero olsa daha faydalı olacak ama maalesef yok adamın koşmaktan canı çıkıyor ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Eylül 11:37